četrtek, 26. marec 2015

zMüesli je zakon!

Živjo punce, že kar nekaj časa je preteklo od moje zadnje objave to pa zato, ker testiram raznorazno kozmetiko, vseh možnih proizvajalcev. Me čakajo kar naporni izzivi in tudi dosti objavic v prihodnje. Biti blogerka je mogoče za nekatere zelo lahko delo, za nekatere pa tudi naporno. Meni vzame veliko časa, saj se Vam želim posvetiti v celoti in res zbrati najboljše teme, ki bodo vsem koristne. Zato se opravičujem če sem manj aktivna, vendar se v vsaki objavi najde nekaj za vsako :).

Pa začnimo z današnjo temo!.



Zame je zajtrk najpomembnejši obrok dneva in si ga privoščim vsak dan. Včasih je to zdrav obrok z mešanim sadjem, včasih je tudi to mleko pa piškoti ali pa kosmiči. Zato sem se še posebej navdušila ko sem izvedela za tole stran in ponudbo.

Zmuesli je spletna stran, kjer si lahko sama izbereš sestavine, katere si želiš v tvojem obroku. Na voljo imaš vse od koruznih kosmičev, pa tja vse do sadja ipd.  Najprej si izbereš osnovo, katera so navadni kosmiči ( ovseni,koruzni, pirini ipd. ), le stvar okusa in izbire je, nato pa izbiraš še med dodatki. Večina sestavin je brez sladkorja, brez glutena in kar je najpomembneje Slovenskega porekla. Super se sliši kajne?

Na voljo imaš še paketek od 350g  ( 5,5 € ) ali 500g ( 7,5€ ) cena se mi zdi zelo dostopna.

                                                                                   
                                                                     TUKAJ JE ŠE MOJ PAKETEK :)


Te zanima kaj je v njem? No jaz sem si izbrala koruzne kosmiče in vaniljeve blazinice. Kot dodatke pa čokoladne medvedke, kokosove lističe, bele čokoladne kapljice in kokos. 
Prvi obrok me je pa čakal danes in sicer kombinacija koruznih kosmičev, vaniljevih blazinic, nekaj medvedkov in kokosa. Moram priznati da je res zeloooooooo okusno in obenem tudi zdravo, saj so vse sestavine narejene iz samih zdravih sestavin.

Sama si lahko svoj obrok narediš --> TUKAJ <-- !
Pokukaj tudi na njihovo facebook stran --> https://www.facebook.com/zmuesli?fref=ts <--
Ne pozabi pa všečkati moje : Sara's Beautybook <3








2 komentarja:

  1. Meni je to tako noro dobra in kreativna ideja:) Jst komaj čakam na svoje:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Top res! Okusno pa tudi :D je ze skoraj zmanjkalo mojega paketka:p

      Izbriši