sreda, 6. januar 2016

OCENA: COLLISTAR maskara & makeup remover

Živjo punce!

Pa smo že v letu 2016! Kako hitro je minilo, mislim da sem se 2x obrnila in je bilo že leto naokrog, se že veselim kaj mi bo prineslo prestopno leto, upam pa da seveda same pozitivne in dobre stvari. Pa začnimo z prvo letošnjo objavico in sicer tukaj je obljubljena ocena Collistarjevega makeup odstranjevalca in maskare.


MAKEUP REMOVER 

Velikokrat sem se srečala z odstranjevalci, kateri so bili po sestavi zelo vredu , vendar me je potem po nanosu obraz zelo pekel ali pa se mi je pojavila pekoča rdečica. Seveda je odvisno tudi kakšen ph ima,saj vemo da če je ph preveč kisel bo to dražilo našo kožo in uničilo zaščitni plašč ki se nahaja na koži.
Collistarjev makeup remover je pa dvofazni za oči in usta. Namenjen je občutljivi koži/očem in tudi primeren za tiste katere nosite kontaktne leče.
Pred uporabo ga je potrebno dobro pretresti da se 2 fazi zlijeta skupaj. 

Ob nanosu pa sem bila presenečena! in to zelo pozitivno! Ko sem ga nanesla na vatko in nato na oči sem imela občutek kot da si odstranjujem makeup samo z vatko saj sem navajena rahlo mokrega občutka ob nanosu, pa vendar po 2 potegljajih je vodoodporna maskara popolnoma izginila! To ni uspelo še nobeni najbolj mastni kremi in mojemu prejšnjemmu podobnemu odstranjevalcu. Res priporočam vsem z podobnimi težavami in tistim z občutljivo kožo!


MASKARA

Ker sem v paketku skupaj z removerjem dobila še maskaro, sem jo seveda morala preizkusiti. Ker imam res zelo ogromne probleme z izbiro maskar zaradi volumna, saj sem po podaljševanju trepalnic ostala z zelo zredčenimi trepalnicami, da ne govorim o izgubi le teh! ( objava sledi po uporabi dermaluxe seruma katerega še testiram ), sem bila najprej nekoliko skeptična. Vendar sem useeno dejala da jo bom preizkusila. In seveda me je zelooo navdušila, bila sem brez besed. Ščetka je zelo mehka in enakomerno razporejena po dolžini, zato je primerna tako za zgornje kot tudi spodnje trepalnice. Prav tako priporočam vsem!




In sedaj še za konec, verjetno se vse sprašujete kaj pa cena ?

COLLISTAR REMOVER 200ml : 15€
COLLISTAR MASKARA :  21 €




Ni komentarjev:

Objavite komentar