petek, 16. januar 2015

TRENDI 2015

Leto 2015 je v znamenju koze ( po kitajskem horoskopu ) in številki 8. Za vse tiste ki verjamete v to, pa upate na boljše, iskreno upam da ima tale kitajski horoskop prav :P .

No morda tudi pomaga k izbiri trendom pa vendar naj bi bila tokrat zopet BELA BARVA in!. Če se spomnimo nedavnih objav sester Kardashian v deviško beli barvi izgledajo super kajne!?



Vendar ima bela barva tudi kar nekaj negativnih lastnosti. Ne pristaja vsaki obliki telesa in tudi razkrije zaradi odbijanja svetlobe v različnih kotih tudi vse skrite dele telesa, katere ponavadi želimo ravno zakriti. Pomemben je tudi izbor in potekanje vzorcev npr. če se odločimo za belo majico z ravnimi vzorci nas bo to povečalo, če pa so črte vzdolžne (torej ravne), nas to podaljša. Zato previdno pri izbiri!

Letošnji trendi pa naj bi bili tudi v rdečkasto-rjavi barvi po imenu MARSALA. Sama to barvo nosim skoraj vsak dan, bodisi šminka ali pa oblačila. Gre pa za odtenek kateri se najbolje sklada z vsako noro kombinacijo. Tukaj je nekaj primerov :






1 komentar: