četrtek, 28. april 2016

Kozmetika PIERRE RENE: ocena izdelkov

PIERRE RENE


Naj Vam predstavim novo blagovno znamko kozmetike na Slovenskem trgu. To je Francoska kozmetika, ki se proizvaja na Poljskem. Prejela je že veliko evropskih nagrad za inovativnost samih izdelkov. Je hipoalergenska, dermatološko in oftamološko testirana - kar pomeni da ne povzroča alergij, zato so primerne tudi za občutljivo kožo. Pri njih najdete vsa ličila za obraz in dekorativo, prav tako se najdejo izdelki za vsak tip kože. Linija se uporablja tudi v profesionalnem svetu, torej pri vizažistih, saj so izdelki profesionalni in so primerno za profesinalno ličenje.
V test sem prejela :
- primer oz. bazo, 2 spužvici za nanos pudra, eyeliner, lip liner, mascara, ter gloss.




LIP GLOSS

Prvi izdelek katerega sem testirala je tale čudovit roza lip gloss. Sprva sem mislila da je lak, saj je embalaža zelo podobna lakom, nato sem ugotovila nasprotno! Gloss je čudovite roza barve, malce lepljiv ob nanosu, vendar zelooo obstojen!! Ob pitju se ni odstranil kar tako. Doma sem želela ga obrisati z ustnic in sem uporabila samo vodo pa robček, ne boste verjele vendar nikakor ni šlo dol😂. Tisti lepljiv občutek je kar izginil in ostala je samo barva, ki nikakor ni šla dol, po parih minutah uztrajanja pa vendar je poslus uspel hehe. Priporočam definitivno!



PRIMER/ BAZA

Baza z učinkom mehkobe, ter gladkosti za zasčito podlage. Vsebuje hidratantne sestavine, katere pomagajo obdržati samo vlago kože. Kožo resnično, ter vidno zgladi, saj je moja koža res suha in sem to sprva opazila! Izdelek je hipoalergen!
Uporaba : lahko se uporabi samo kot baza ( kot zascita tekom dneva) ali kot baza pred podlago.
Izdelek je toptoptop! Nemorem nehat hvaliti, končno še en primer ki mi ustreza in je resnično super!



HI-TECH EYELINER

Tole je pa najbolj čuden eyeliner kar sem ga kdaj testirala haha! Oblika je res nenavadna ampak izredno praktična. Oblika je namenjena res preciznemu risanju črt, ter doseganje želene oblike. Je 100% črne barve, ter obstojen, ob nanosu še minutko ostane tekoč in se ga z lahkoto zbriše, ter popravi, je pa vodoodporen! Obožujem ga in menim, da je res najbolj praktičen doslej, še posebej za vse nas, ki se nam ob natančnem nanosu trese roka.




LASH PRECISON MASKARA



Posebno izoblikovana krtačka je namenjena predvsem gostim trepalnicam, saj jih lepo razporedi, ter razredči in ne zlepi trepalnic. Žal se na meni ni obnesla, saj imam redke trepalnice in mi jih je dodatno še bolj zredčilo in ni imelo učinka :( , kljub ponavljanju nanosa. Menim da je res samo za goste trepalnice.

LIP LINER IN SPUŽVICI ZA NANOS PUDRA V PRAHU




Svinčnik za obrobo ust sem prejela v odtenku 06. Je zelo kremne konsistence, ter vodoodporna. Prav tako sem z tem izdelkom zelo zelo zadovoljna, nimam pripomb.

Spužvici za nanos pudra v kamnu, klasični, mehki za lažji nanos pudra v kamnu. Jaz sicer uporabljam čopič, vendar mi je pri testiranju pomagala mami, saj redno uporablja spužvice. Povedala je, da so zelo vzdržljive in kvalitetne, ne spremenijo strukture po stokratnem nanosu kar je res pozitivno!.


Pa še cene izdelkov :
- Črtalo za usta : 9,76€
- Lip gloss : 9,34€
- Makeup baza/primer : 19,45 €
- Hi-tech eyeliner : 10,50€
- Maskara lash precision : cca. 9-10 €

Vse ostale izdelke najdete na spletni strani : http://top-nega.si/ !!
Pierre Rene pa lahko spremljate tudi na FB strani : Pierre Rene professional, Slovenija


Hvala podjetju Pierre Rene za zaupanje, ter vrhunske izdeleke katere sem prejela <3








Ni komentarjev:

Objavite komentar