nedelja, 8. maj 2016

KAKO do videza polnih in zapeljivih trepalnic?

Odgovor je : prava maskara!. V spodnji objavici Vam bom predstavila nekaj lastnosti maskar in kakšen videz z njimi dosežete.

Vse navedene maskare v objavici sem testirala.




PLASTIČNA KRTAČKA

Seveda je pomembna krtačka, ter ščetine. Pri plastični krtački boste dosegle videz umetnih trepalnic, torej lepa razporeditev, videz podaljšanih trepalnic, ter seveda volumen. Ni priporočljiva za krajše trepalnice, saj Vam jih bo zlepilo in tega si ravno ne želimo ne?.
Primer maskare :
Vir: Google, maybelline-push up maskara


KRTAČKA Z GUMIJASTIMI DLAČICAMI

Krtačke z mehkimi, gumijastimi dlačicami in čvrstim jedrom omogočajo izjemen volumen brez grudic. PREVERJENO in zelo drži!. Ščetine so enakomerno porazdeljene in upogibljive, prav tako takšna maskara vaših ne bo zlepila ali pustila grudic. Primerna je za krajše trepalnice.
Primer:

  Vir: Google, Rocket volum exprees maskara


MASKARA ZA RAVNE/ POVEŠENE TREPALNICE

Rada bi Vam predstavila čudovito novost in tole super maskaro za vse tiste, katere imate trepalnice navzdol ( kot streha ). Ker sem bila na izobraževanju od Maybelline, so nam vse navedene maskare predstavili in Vam zato tole moram enostavno pokazati. Spodnja maskara poudari volumen in vaše trepalnice priviha, zaradi posebno veliko izoblikovane krtačke. Navdušene boste!

 Vir: Google, Maybelline colossal go extreme


UKRIVLJENA KRTAČKA

Spodnja maskara je primerna za vse trepalnice, še posebej za tiste ki imate redke ali kratke trepalnice. S pomočjo takšne ščetke boste dosegle volumen, goste trepalnice in privihanost. Pomembno je tudi da jo znamo uporabljati. Spodnjo krtačko se nanese najprej z spodnjim 
(krajšim delom ) in nato z zgornjim malce večjim. Saj spodnji del trepalnice loči, zgornji pa še dodatno poveča in naredi volumen, ter zgosti.
Meni osebno najboljša maskara :


Vir: Google, Maybelline lash sensational maskara







Ni komentarjev:

Objavite komentar