ponedeljek, 21. november 2016

OCENA: Isadora high performance tekoča podlaga

V času zimskih mrzlih dni, se naša koža še dodatno hitreje izsuši, je bolj občutljiva na vremenske razmere, ki so v ozračju in ravno zaradi tega jo moramo še dodatno zaščititi. Ni dovolj samo vlažilna/hranilna krema, ter nega obraza, vendar ima pomembno vlogo tudi izbira podlage.

Poleti nosimo lahke podlage, BB kreme, sedaj je pa čas za malce bolj prekrivnejše oz. ''težje'' podlage, katere bodo našo kožo dobro zaščitile.

Rada bi Vam predstavila enega izmed TOP podlag, ki so primerne za pozimi, prav tako je obstojna cel dan in kar je najboljše, primerna je za vse tipe kož.


ISADORA TEKOČA PODLAGA




Podlaga je izredno lahka za nanos, vsak odtenek je primeren za različen tip kože in zagotovi res dober obstojen finish na koži in kar je najpomembneje ima naraven izgled. Prav tako ima tudi SPF, kar je zaščitni faktor in sicer 12.
Pri mastni koži, je nekomedogen in se res ne sveti, ter ne pusti tistega zapečenega izgleda ali pa sledi po obrazu. Lahko rečem, da se ga definitivno da uporabiti kot samostojnega, brez pudra v prahu.

Embalaža je steklena s pumpico in pokrovčkom. Prav zato mi je bila še posebno všeč, saj omogoča natančno doziranje in ne tisto zlivanje, tako da ga lahko imamo za dlje časa. 
Vsebina je nekje 30ml in zadošča za približno 3 mesece redne uporabe, neredne pa, še po podatkih drugih ocen uporabnic do enega leta.
Cena : Spada v nekje srednji razred, okoli 20€ ( v Mullerju).
Moj odtenek : 00, diamond beige

Prilagam še slikco odtenkov, med katerimi lahko izbirate. Zagotovo boste našle primernega za Vas, definitivno ga priporočam, še posebej tistim z mastno kožo.



Katero podlago pa najraje ti uporabljaš za pozimi ?