sreda, 21. september 2016

OCENA: GOLDEN ROSE GEL EYELINER

Živjo punce, 

res je minilo kar nekaj časa od moje zadnje objavice, vendar sem si čez poletje vzela daljši premor in se sedaj vračam nazaj k objavicam, ter seveda se bom bol posvetila blogu. Današnjemu dnevu bi posvetila prav posebno objavico in sicer oceni novega gel eyelinerja, znamke golden rose. Seveda sem o znamki, ter njihovih že govorila, ter dala kar nekaj ocen ki si jih lahko prebrskate po mojem blogu, vem pa tudi da to znamko vse poznate, zato nebom zopet začela klasičen uvod o predstavitvi. Pa začnimo z oceno!

GOLDEN ROSE GEL EYELINER


Eyeliner se nahaja v stekleni posodici z pokrovčkom, pod katerim se skriva majhen čopič, za lažji nanos, ter če seveda svojega sama nimaš. Res da ima majhne ščetkice, vendar je zelo uporabna in omogoča popoln nanos.






Formula samega eyelinerja je gosta in izredno pigmentirana. Omogoča res lahek nanos, prav tako tudi odstranitev. Ker je tako pigmentiran, boste seveda vprašale ali se razmaže? Naj takoj poudarim, da se res ne razmaže in prav tako ni potrebno ponoviti nanos, da bi se obdržal ali da bi dosegli bolj intenzivnejšo barvo.




Najdete ga v 3 barvah : modri, črni in rjavi. Vsi trije so izjemno pigmentirani, definitivno top izdelek meseca, ter prav tako eden izmed mojih najljubših eyelinerjev! Priporočam vsem, ki imate rade gelne in bi rade nekaj cenovno res ugodnega.

 

Ko sem pa ravno pri ceni, najdete ga za SAMO 3,60€  ! 
Lahko ga dobite preko strani https://www.licila.si/
ali pa v vseh trgovskih centrih, kjer imajo golden rose trgovinice.


Priporočam vsem, če ga še nimaš, ga definitivno preizkusi saj boš zelo zadovoljna :) !

Kateri pa je tvoj naljubši eyeliner?