nedelja, 8. maj 2016

KAKO do videza polnih in zapeljivih trepalnic?

Odgovor je : prava maskara!. V spodnji objavici Vam bom predstavila nekaj lastnosti maskar in kakšen videz z njimi dosežete.

Vse navedene maskare v objavici sem testirala.




PLASTIČNA KRTAČKA

Seveda je pomembna krtačka, ter ščetine. Pri plastični krtački boste dosegle videz umetnih trepalnic, torej lepa razporeditev, videz podaljšanih trepalnic, ter seveda volumen. Ni priporočljiva za krajše trepalnice, saj Vam jih bo zlepilo in tega si ravno ne želimo ne?.
Primer maskare :
Vir: Google, maybelline-push up maskara


KRTAČKA Z GUMIJASTIMI DLAČICAMI

Krtačke z mehkimi, gumijastimi dlačicami in čvrstim jedrom omogočajo izjemen volumen brez grudic. PREVERJENO in zelo drži!. Ščetine so enakomerno porazdeljene in upogibljive, prav tako takšna maskara vaših ne bo zlepila ali pustila grudic. Primerna je za krajše trepalnice.
Primer:

  Vir: Google, Rocket volum exprees maskara


MASKARA ZA RAVNE/ POVEŠENE TREPALNICE

Rada bi Vam predstavila čudovito novost in tole super maskaro za vse tiste, katere imate trepalnice navzdol ( kot streha ). Ker sem bila na izobraževanju od Maybelline, so nam vse navedene maskare predstavili in Vam zato tole moram enostavno pokazati. Spodnja maskara poudari volumen in vaše trepalnice priviha, zaradi posebno veliko izoblikovane krtačke. Navdušene boste!

 Vir: Google, Maybelline colossal go extreme


UKRIVLJENA KRTAČKA

Spodnja maskara je primerna za vse trepalnice, še posebej za tiste ki imate redke ali kratke trepalnice. S pomočjo takšne ščetke boste dosegle volumen, goste trepalnice in privihanost. Pomembno je tudi da jo znamo uporabljati. Spodnjo krtačko se nanese najprej z spodnjim 
(krajšim delom ) in nato z zgornjim malce večjim. Saj spodnji del trepalnice loči, zgornji pa še dodatno poveča in naredi volumen, ter zgosti.
Meni osebno najboljša maskara :


Vir: Google, Maybelline lash sensational maskara







četrtek, 5. maj 2016

Ocena: LIERAC anticelulitni koncentrat

Pred dobrim mesecem sem prejela v test LIREAC-ove produkte, med katerimi je bil še tale anticelulitni koncentrat z kar trojnim delovanjem! O ostalih izdelkih katere sem prejela, sem že napisala oceno, lahko preveriš tukaj (klik ).Te zanima ali deluje? je vredno svojega nakupa? Preveri v nadaljevanju.



Anticelulitni koncentrat je namenjen za aktivno odstranitev blagega do trdovratnega celulita. Rezultati naj bi se pokazali že po kar 14 dneh! Prelepo da bi bilo res, vendar sem zato še bolj želela preveriti ali res deluje. Izdelek vsebuje izredno visoko vsebnost kofeina in glaucina, katera pospešeno in aktivno delujeta na razgradnji in izločanju celulita iz maščobnih celic. Kožo naj bi zgladilo, odpravilo celulit, izboljšalo tonus kože in elastičnost.
Priporoča se 1-2x vmasiranje dnevno po tuširanju ali kopeli. Jaz sem ga nanašala 1x dnevno ( zvečer po tuširanju ).

MOJA OCENA



Izdelek zelo lepo diši, je svetlo roza barve ( kot na sliki ) in tudi zelo dobro se razmaže,ter ne pusti sledi na oblačilih ali telesu. Po uporabi nisem imela nikakršnih stranskih učinkov, niti koža ni bila rdeča ali topla, prav tako srbečice ni bilo! Zaenkrat je kazalo dobro in bila sem zadovoljna, da sem našla še en izdelek ki mi odgovarja. 
Sicer sama nimam trdovratnega celulita, je pa koža bila že malo pomarančna ( predvsem na stegnih ), kar me je seveda motilo in sem se je želela znebiti do poletja.

REZULTAT:

Ne boste verjele, vendar mi je pomarančna koža izginila po 3 dneh!!! Še sedaj sama ne morem verjeti, da je ta koncentrat to naredil. Do sedaj mi z drugimi izdelki ni izginila niti v 2 mesecih. Govorimo pa o samo kremi, brez vadbe!!! Izjemno zadovoljna in presenečena.
Moja težava pri celulitu, katera me muči že kar nekaj časa je zabuhlost ob straneh stegen :(. Ta zadeva se je pojavila že od srednje šole ( 4 leta nazaj ) in se je ne morem znebiti z kremami, vendar samo če shujšam ali z vadbo. Šlo naj bi za zastajanje vode na tistem predelu in je potrebno samo telo ščistiti ( tek,zeleni čaj ipd. ). Sedaj z pomočjo tega koncentrata opazujem in upam ali mi bo pomagalo. Zaenkrat še ni sprememb, seveda Vas bom obvestila o napredku ali žal ne.
Hvala LIERAC za odpravo pomarančne kože in celulita <3

Seveda pa ne pozabimo, da je potrebno za odpravo celulita narediti tudi nekaj zase. Pomembna je prehrana, dovolj vode ( 2l dnevno ), rekreacija ali fitness.

Ta izdelek lahko kupite tukaj ( KLIK ). 
Res, da izdelek spada v visoko cenovni razred, vendar je vreden vsakega € !. Do sedaj sem preizkusila prav tako med drugim tudi visoko cenovne izdelke za celulit, pa brez rezultata ( Collistar, Afrodita, Elemis, itd).