ponedeljek, 21. december 2015

MOJI NAJLJUBŠI IZDELKI V 2015!

Leto je že skoraj mimo in mislim da je čas, da Vam spišem tole objavico o mojih najljubših izdelkih tega leta. Pa začnimo!

1. AFRODITINA MARMELADA

Na leto 2015 me bo sigurno spomnil ta izdelek, kateri je bil zame najboljši in sem sigurna da ga bom uporabljala še v 2016! Zaradi te marmelade sem zelo hitro porjavela, edino težavo katero sem imela je bila ta, ker je marmelada tako sladka so me na dopustu napadle čebele :P vem da zveni smešno vendar je čisto res ! haha



2. PALETKA CARLI BYBEL <3


Carli Bybel je ena izmed mojih najljubših lepotnih blogerk na youtubu, zato ko sem izvedela za tole paleto sem čisto ponorela in sem dejala da mora biti moja :D Seveda smo z prijateljicami zagrabile priložnost in bedele celo noč da smo jo dobile že v prvem roku! Sedaj po 3 mesecih uporabe lahko povem, da je paletka res dobro pigmentirana, barve so prečudovite! Edino kar me muči še zdaj, je to da se senčke na veki izgubijo, pa še zeloooo se drobijo, mislim da imam več senčil pod očmi kot na njih! haha





















2. PARFUMA CHANEL IN BULGARI 




3. PUDER CATRICE ALL MATT
odtenek je 015



4. PALETKA ESSENCE ALL ABOUT BRONZE
Objavo in oceno lahko preberete -> TUKAJ <-



5. MAXFACTOR LIPFINITY MAT GLOS

In končno nekaj za vse ljubiteljice MAT lipglosov. Glos ki se ga da dobiti v drogeriji! Prečudovit in res zelo dobro obstojen. Cena je sicer malce dražja ampak priporočam ga res čisto vsem. Več bom napisala v posebni objavici.


6. SUHO OLJE ADRIA SPA

Oceno tega olje ste že prebrale, tiste ki še niste lahko preberete -> TUKAJ <- . Olje za telo in lase, vendar ga jaz uporabljam na laseh in odkar ga uporabljam se mi je cepljenje las res zmanjšalo.


7. MAYBELLINE LASH SENSATIONAL MASKARA

Vem da sem sprva bila nezadovoljna, sej sem še zmeri ampak je edina maskara ki mi naredi volumen po podaljševanju trepalnic, zaradi katerih sem ostala skoraj brez svojih.




Bilo je še ogromno teh izdelkov, vendar bi bila objava res predolga, zato sem izbrala tiste za katere menim da tale objava mora obstajati!. Se že veselim novega leta in novih beauty stvari, ter seveda novih objav za Vas. Za konec pa še imate morda tudi same katerega izmed teh izdelkov? ste zadovoljne ?

Vesel božič in srečno novo leto <3