sreda, 23. september 2015

CAUDALIE BARVNA KREMA

Živjo damice :) Po dolgem času končno ena objavica. Namreč v zadnjem mesecu se mi je res veliko dogajalo, imela sem zelo veliko obveznosti, ki se niso še niti končale, ampak si bom sedaj ponovno vzela čas za blogec <3

Danes bi Vam rada predstavila nekaj čisto novega na slovenskem tržišču in to ravno na področju obarvanih krem. Caudalie je naravna linija za nego obraza in telesa, izdelki pa temeljijo na izvlečkih vinske trte. Niso testirani na živalih - kar mi ogromno pomeni, saj je dan danes vsa kozmetika testirana ravno na živalih, izdelki prav tako ne vsebujejo parabenov, ftalatov in sestavin živalskega izvora. Že sam opis me je prepričal v nakup!




Kremo sem prvič testirala v poletnem času z testerjem in sem bila tako navdušena da sem si jo morala nabaviti. Že po sliki vidite da je embalaža zelo kvalitetna in lepo narejena ( iz stekla ), obenem pa ima tudi priročno pumpico za nanašanje.
Je rjavkasto zlatega tona in primerna za vsako polt. Po nanašanju na telo,počakamo 60 sekund da se vpije ( jaz sem počakala 10 min ) in se nato lahko oblečemo.
Če smo nekje slabo razmazali, se kremo lahko takoj spere z vodo in ponovno nanese.


Tukaj je še moj rezultat. Resnično navdušenaa ! Nikjer nobenih madežev oz. sledi slabega nanosa, krema je izredno hidratantna in zelo dobro diši. Barva pa je ravno takšna kot sem jo sama želela imeti celo poletje, no vsaj pozimi ne bom bela :P .
Naj povem še da na njej piše da je za noge, vendar jo jaz uporabljam po celem telesu, razen na obrazu seveda :)!

Barva je ob nanosu zelo temno čokoladne barve, vendar naj Vas nikar ne skrbi, saj ko se razmaže pride točno takšna kot na zgornji sliki - lepo zagorela.




Za ostale izdelke in nakup znamke caudalie lahko pokukate na njihovo prenovljeno spletno stran : http://vivaderm.si/

Pozabila sem še omeniti da sem si kremo naročila preko VIVADERM-a , in tole je njihova uradna stran tudi na facebooku, kjer jih lahko spremljate :
pod VivaDerm