nedelja, 9. avgust 2015

POSH medaljon

Živjo damice, kot veste sem nedavno prejela paketek presenečenja od znamke POSH. Kaj točno se skriva v škatlici boste izvedele v današnji objavici.

Na kratko o sami znamki POSH, ter kaj to sploh je, za vse tiste ki jo še ne poznate.

Kot pravi Hana ( oblikovalka znamke posh, ter prav tako samega nakita) , je POSH nastal leta 2014, z namenom da bi ustvarili modno, kvalitetno blagovno znamko - to je nakit z zgodbo. Gre se namreč za medaljon, v katerega vstaviš čarme in ploščice, ki imajo zate nek pomen in predstavljajo tebe, tvojo življenjsko zgodbo, hobije,... Izbiraš lahko med razno raznimi čarmi ( od sreče, živali ,.. pa vse do vere ipd. ).


Medaljon je poseben po tem, da ko ga enkrat sestaviš in zapreš, ni dokončno zaprt ampak se lahko njegova vsebina kadarkoli dopolnjuje/ spreminja. Zato jim pravi Hana tudi živi medaljoni.





Sedaj pa k moji škatlici. Kaj natanko sem si sestavila? No ker sem dobila priložnost sodelovati z čudovito znamko in ker mi malenkosti pomenijo veliko, sem sestavila medaljon za eno najbolj čudovitih oseb na tem svetu, ki mi pomenijo največ. Mojo mami <3. Želela sem ga podariti njej v namen, da ve da bo najboljša mami za zmeraj, ter da jo bom vedno spremljala tudi če nebom vedno ob njej!




Moj medaljon vsebuje :

- Medaljon srce z kristali,
- Črke : B, E , S ,T
- čarm MOM v srčku
- čarm angelska krila : kot znak duha, ter sreče


Zraven je dobila še posebno posvetilo.



In danes ga je že ponosno nosila :)





Rada bi se zahvalila ekipi POSH, za prečudovit medaljon, tudi v maminem imenu.


Svoj medaljon si lahko sestaviš  ->  TUKAJ <- !

                Vtipkaj še kodo za popust : SBB10




petek, 7. avgust 2015

OCENA: ZNAMKA PHYTO

Najprej nekaj na kratko o znamki, ter o tem kaj nudijo :

'' Phyto nudi celostno linijo izdelkov za nego las in lasišča. Razvili so specializirano linijo za nego las, tako da lahko vsak posameznik najde izdelek za nego in ohranitev zdravega izgleda las. Za ohranitev zdravja in lepote vaših las Phyto črpa najučinkovitejše aktivne sestavine iz rastlinskega sveta. Izdelki so revolucionarni na področju specifične in profesionalne nege. Svojim potrošnikom nudijo kvalitetne rešitve ter naravne izdelke za vsak tip, stanje in problem las in lasišča. ''

So primerni tudi za salone, torej kot salonski izdelki, saj omogčajo vrhunske rezultate in kvaliteto katero vedno želimo doseči pri obisku frizerja.

Za sodelovanje z njimi, sem se odločila predvsem na podlagi tega, saj rada negujem svoje lase in se jim posvečam maksimalno, saj so suhi,tanki pa od barvanja uničeni. Ker rada preizkušam nove kozmetične izdelke, so mi ponudili par testerčkov da se sama prepričam o njihovi kakovosti. In tukaj je ocena :




1. Phytobaume balzam za barvane lase 


Tale balzamček, sem preizkusila 2x. Kot sem opazila po napisu na embalaži je primeren tudi za beljene lase, torej zelo zelo svetle. Ima izjemno dober vonj, je pa bolj belo oranžne barve. Po nanosu z njim nisem imela nobenih težav, le ko sem si lase posušila sem imela zelo suhe lase, bolj kot prej.


2. PHYTOKERATINE repairing shampoo

Šampon je podoben kot balzam, izredno hiter in super nanos, super se peni, res nisem imela problemov z njim. Enako primeren za vse lase, tudi beljene.
Šampon za obnavljanje oslabljenih in poškodovanih las. Ne vsebuje sulfatov. Phytokeratine s svojimi sestavinami nežno čisti in ščiti občutljive lase, ki so posledično bolj močni in imajo lepši sijaj. Vsebuje inovativen Kerato-filler, ki obnavlja strukturo oslabljenih in poškodovanih las ter jim daje moč in sijaj. 



3. PHYTOCITRUS color protect mask

No tale izdelek pa resnično priporočam vsem, ki se borite z suhimi,ter barvanimi lasmi. Izjemen rezultat sem imela že po prvi uporabi. Lasje so bili kot novi, mehki, voljni, skratka resnično kot prerojeni. Maska je definitivno vredna nakupa ! :) 
Phytocitrus maska je bogata regenerirajoča z karitejevim maslom in ekstraktom grenivke, ki globoko hranita vsak las posebej ter okrepita barvo in povečata tonus kodrov. 




Menim da so vsi izdelki resnično dobri, predvsem teli za svetle lase ( kot so moji ), najdete pa izdelke tudi za npr. mastne lase, proti izpadanju, zelo veliko različnih vrst. 
Vse izdelke lahko najdete na povezavi spodaj :


Preveri ne bo ti žal ;)