nedelja, 18. januar 2015

HIGHLIGHT & CONTOUR

Živjo punce!:) Tale objavica Vam bo še najbolj zanimiva,saj je bila tudi ena izmed najbolj zaželenih kar nekaj časa! Večina Vas je spraševala kako si pravilno osvetljevati in temniti obraz ( torej optično zmanjšati in povečati ), ter kako to jaz naredim in kaj uporabim. Definitivno priporočam tole metodo za večerne izhode, fotografije ali pa če niste bolj lene narave kar za vsak dan, saj tale tehnika vzame kar nekaj časa, da bo narejena popolno. Mogoče Vam bo izgledalo preveč vsega skupaj, vendar vam kot makeup artist to tehniko zelooo priporočam, saj naredi enak efekt kot plastične operacije, za katere je potrebno odšteti kar nekaj denarja. No in takole to počnemo :




Najprej si je potrebno podrobno ogledati obraz, ter njegove pozitivne in negativne sence. Morate si zapomniti da na mesto kjer boste nanesle OSVETLJEVALEC, bo to obraz optično povečalo, z TEMNO barvo pa zožale. Zato bodite previdne in ne nanašajte kamorkoli. Torej dobro si oglejte kaj želite zožati in kaj povečati. Največkrat so to lica ali pa brada,ter nos , osvetliti pa želimo čelo, tudi ličnice če je obraz bolj droben ipd.


Moj obraz je ovalen in zato, sem optično zožala čelo,ter ličnice in seveda nos. Osvetliti sem želela sredino čela, sredino nosa,ter sence zato da bo vse skupaj zgledalo naravno, saj ste že sigurno videle pretiravanja kot npr Kim Kardashian :


Seveda je potrebno izbrati prave barve za to IN NE KOREKTORJE. Korektorji so namenjeni samo zakrivanju nepravilnosti in ne temu, saj niso tako pigmentirani in enake strukture kot osvetljevalci ipd. 

Kaj uporabljam? Uporabljam profesionalno kozmetiko znamke Kryolan in Ben nye, saj kot vizažistka moram priskrbeti dobro in obstojno pigmentiranost. Za vašo domačo uporabo lako izdelke dobite v DMu ali Millerju ali Tuš drogerijah ipd. Za osvetljevalec lahko uporabite :
- Yellow highlight 
- Shadow pa navadni bronzer od essence ( NAJTEMNEJŠI)


Za konec pa še moj rezultat :D Upam da Vam je všeč, v kratkem sledi tudi video, za lažjo predstavo in podroben opis čopičev ter izdelkov katere uporabljam.



Ne pozabite me spremljati na mojem blogu, ter youtube kanalu:










petek, 16. januar 2015

TRENDI 2015

Leto 2015 je v znamenju koze ( po kitajskem horoskopu ) in številki 8. Za vse tiste ki verjamete v to, pa upate na boljše, iskreno upam da ima tale kitajski horoskop prav :P .

No morda tudi pomaga k izbiri trendom pa vendar naj bi bila tokrat zopet BELA BARVA in!. Če se spomnimo nedavnih objav sester Kardashian v deviško beli barvi izgledajo super kajne!?



Vendar ima bela barva tudi kar nekaj negativnih lastnosti. Ne pristaja vsaki obliki telesa in tudi razkrije zaradi odbijanja svetlobe v različnih kotih tudi vse skrite dele telesa, katere ponavadi želimo ravno zakriti. Pomemben je tudi izbor in potekanje vzorcev npr. če se odločimo za belo majico z ravnimi vzorci nas bo to povečalo, če pa so črte vzdolžne (torej ravne), nas to podaljša. Zato previdno pri izbiri!

Letošnji trendi pa naj bi bili tudi v rdečkasto-rjavi barvi po imenu MARSALA. Sama to barvo nosim skoraj vsak dan, bodisi šminka ali pa oblačila. Gre pa za odtenek kateri se najbolje sklada z vsako noro kombinacijo. Tukaj je nekaj primerov :






četrtek, 8. januar 2015

DECEMBER 2014 FAVORITES


Ker sem velika ljubiteljica ličil ( kot ste verjetno že opazile :P ) in zelo rada odkirvam in preizkušam vse mogoče izdelke, tudi tokrat nisem mogla mimo tega brez da bi si kaj novega kupila. Na podlagi tega sem tudi izbrala moje top izdelke meseca! Začela bom kar z prvim in sicer Contour kit oz. paleta korektorjev za prekrivanje, risanje , senčenje delov obraza!


1. Revolution - Cover & Conceal je paleta korektorjev v različnih odtenkih, kot ste jo že spoznale v enem izmed mojih objavic, kjer je objavljena tudi podrobna ocena. Najboljša prekrivnost in res zelo super barve, katere se da dobro zabrisati in uporabiti za ralične namene. Definitivno priporočam:)

2. Revolution lip power je šminka in glos v enem, najdete lahko različne odtenke, jaz sem si izbrala anticipate it! Šminka je MAT in izredno pigmentirana, glos pa doda zelo visok sijaj:)


3. Collistar samoporjavitvene kapljice oz. magic drops. Tudi tale izdelek ste že zasledile na objavi in je ena izmed mojih najljubših izdelkov meseca decembra!. Še vedno ga uporabljam in resnično ne pušča madežev, barva je pa ravno pravšnja!:) Za več o samporjavitvenem serumu pa si lahko preberete TUKAJ !! <-- KLIK <3

4. Katy Perry - Killer Queen parfum. Sama nisem še nikoli preizkusila parfumov iz njene linije, pa vendar me je toliko navdušil tale iz njene nove kolekcije, da sem ga takoj kupila. Vonj je dokaj močan in zelo obstojen, na meni je zdržal 6 ur in naslednji dan sem ga še vohala :). Priporočam za tiste katere ne marate preveč sladkih vonjav.


5. Nakit blingbling. Seveda pa nemorem nikakor mimo prečudovitega nakita znamke blingbling, katere nosim v outfit videu, ki si ga lahko ogledaš tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=RKvpgCB8eFo&app=desktop ! klikklik <3



Tako tole so moji najljubši izdelki meseca decembra :D !! Kmalu za tem pa sledi video o mojih najljubših izdelkih celotnega leta 2014 :D !!! Sledi mi in ne spreglej !