petek, 26. december 2014

KEUNE: OCENA ŠAMPONA IN BALZAMA

Linijo Keune ste verjetno že opazile v mojem videu, kjer sem si z njimi uredila lase, ter ga na željo sledilke posnela. Če si ga še niste ogledale, si ga lahko tukaj :

https://www.youtube.com/watch?v=3PUvb4wPKGo !!

Kot obljubljeno je tukaj še ocena najbolj priljubljene znamke v salonih.

Keune izhaja prvotno iz Nemčije, vendar je zelo razširjena po skoraj celotni celini. Sedaj jo lahko že dobite na Nizozemskem, Ameriki, Franciji, Madžarski, Hrvaški ipd. Podjetje ima pa sedež v naši državi v Ljubljani. Znana je predvsem po negi las, je pa najbolj prodajana in uporabljena znamka v frizerskih salonih - od tod sem se tudi navdušila nad njimi. Ker sama zelo rada preizkušam nove stvari in proizvode, sem se tokrat po OROFLUIDU odločila za KEUNE.

Šampon ultra mild - daily use, je namenjen vsakdanji negi las, predvsem pa :
- mastnim lasem,
- tistim, ki si lase perete pogosto,
- za vse vrste las,
- posebna linija tudi za tiste lase, kateri so nagnjeni k prhljaju.


Jaz imam suhe lase, katere se zelo rade lomijo in zato moram biti zelo previdna pri ravnanju z njimi. Bodisi likanje, pranje ali česanje. Verjetno sem spregledala oz. mislila da, ker je dnevni šampon bo zdržalo dlje, vendar sem se zelo zmotila. Šampon ima kot glavno sestavino vitamine, kateri lase vlažijo in jim povrnejo vse kar izgubijo ob vremenskih razmerah ali pa pri likanju,kodranju,lakiranju ipd. Ker so moji lasje tanki in z njimi nimam večjih težav, mi ta šampon samo situacijo še poslabša. Drži mi nekje 3 dni ko si lase operem in nato se mi zmastijo kot še nikoli! Naj povem, da nikoli nisem imela mastne lase, po pranju z šamponom ali balzamom pa obupno!


Balzam je iz enakih sestavin in njegova glavna lastonst je da lase zgladi in omogoča razčesavanje. Kot sem že zgoraj navedla, je tudi balzam zelo dobrega vonja in tudi omogča enostaven nanos, sicer lase nekako okrepi, ampak mi prav nič ne pomaga. Po 3 dneh so moji lasje mastni in zelo izsušeni, imam pa občutek tudi kot da bi bili težki. Ne priporočam za suhe in tanke lase!




Mislim, da sta šampon in balzam primerna samo za tiste, ki si perete lase bolj pogosto in tiste ki imate probleme z mastnimi lasmi. Obstajajo še ostale vrste iz te linije kot npr. proti prhljaju, obnova oz. repair, kot tudi samo za oblikovanje pričeske.









torek, 23. december 2014

OCENA: PAKETEK MAKEUP REVOLUTION 2

Ker sem strastna ljubiteljica kozmetične znamke MAKEUP REVOLUTION, katera je uradno iz Amerike, sem tokrat spet prejela paket presenečnja iz licila.si :)! Zelo sem se ga razveselila saj veste kako rada se šminkam in vse tudi posnamem :P . No pri testiranju se je malce zavleklo, saj sem hkrati morala ocenjevati tudi druge proizvode, pa sem en dan le namenila in se posvetila samo tem izdelkom:)

Najprej bom začela z paletko korektorjev, kateri so zame zelo pomembni pri zakrivanju nepravilnosti :P



Paletka iz 8 odtenkov korektorjev z ogledalom. Odtenki so od najsvetlejšega, pa vse do srednje temnejšega. Vse sem testirala, saj sem z njimi prekrila in osenčla obraz. Svetle sem uporabila za prekrivanje podočnjakov, ter kapilar , temnejše pa za osenčenje obraznih linij kot npr. optično zožanje obraza, ličnic ipd. Moram Vam povedati da so še kar dobro obstojni, le temnejši niso bili ravno temnejši kot sem mislila da bojo.

Nato sem prejela tudi paletko Definition makeup, ki pa so 3 pudri v prahu in so namenjeni tudi za senčenje oz poudarjanje obraza.


Prav tako trije odtenki in hkrati ogledalo. V tole paletko sem se pa zaljubila, saj so barve res zelo obstojne in tudi lepo pride do izraza! Priporočam vsem, ki si rada na hitro popravite makeup ali pa za tiste ki si rade poudarjate lička :)!

Sem tudi ljubiteljica šmink, še posebej teh v voščeni obliki kot barvice in sem zato prejela tudi eno luškano roza barvico oz. jaz ji rečem kar šminka :P
Je tako obstojna, da sem jo zvečer komaj snela z ustnic in se ne hecam! Všeč mi je odtenek in obstojnost, je tudi MAT in to me je najbolj razveselilo. Če bi rade bolj drzen videz pa lahko dodate čez njo tudi GLOSS kot sem ga tudi jaz. Takrat pa se mi je zazdelo da je spremenila barvo :P ( p.s gloss je prozoren )


Na tej sliki imam uporabljeno paleto korektorjev , definiton in super wow šminko :D! super prekrivnost kajne? :) 



Ker se bliža čas novega leta in vseh bleščečih stvari,ter oblek sem dobila tudi tole prelepo senčko v zlati barvi ! Tudi z njo sem zelo zadovoljna in jo bom uporabila v naslednjem makeup tutorialu, tako da boste lahko same ocenile obstojnost!:)




In nazadnje pa sem prejela še tole črno voščeno šminko, je pa edina stvar ki je nisem testirala, ker nisem ljubiteljica črne šminke. Tako da Vam neznam povedati. Jo bom pa testirala za PUSTA definitivno :D ! Izgleda pa srčkano kajne :D <3


Upam, da Vam je bila današnja objavica všeč in upam da sem Vam pomagala pri izbiri:) Sem res izredno zadovoljna z znamko MAKEUP REVOLUTION in imam od njih skoraj vse, pa mi še ni dovolj :P.

Vse lahko najdete na licila.si ! <33













torek, 9. december 2014

OCENA: COLLISTAR SELF-TANNING SERUM

Poletja je konec in tako tudi naše super zagorele kože. Pomembno je da kožo v teh suhih in mrzlih dnevih dobro vlažimo, saj se hitro suši in nam povzroča neprijeten občutek. Ne pozabite si narediti piling! No, večina ima podobne probleme kakor jaz in sicer z belo poltjo, ter hitra izguba zagorelosti.
V teh '' temačnih '' dneh bi lahko nenehno uporabljala solarij, pa vendar je zelo škodljiv in ker imam bolj bledo polt se me tudi barva težko prime tako da je ubistvu samo uničevanje telesa in izguba časa pred izpostavljanjem.

Že kar nekaj časa sem oklevala in razmišljala ali bi si kupila samoporjavitveno kremo/serum/kapljice/tablete , brskala po vseh možnih straneh in brala ocene, ter tudi sama povprašala o collistarjevi trenutno najbolj popularni kremi :D . Sprva sem mislila da je krema ampak sem ostala presenečena.


Kupila sem ga v drogeriji/parfumeriji beautique v Portorožu po zelo ugodni ceni. Doma sem skrbno prebrala navodila, ter kaj vse vsebuje. No tale prikupna embalažica skriva magične kapljice ( ja , tole je serum ), ki delujejo po določenem času. Dovolj sta 2 iztiska za 1 nogo, jaz sem uporabila malce več in prišla lepo enakomerno porjavela. Po nanosu je treba počakati 1-2 urce, da prodre do vašega pigmenta. Izgleda pa nekako takole :


Nikar ne mislite, da imate takšno barvo po nanosu. Kar mi je najbolj ustrezalo je tole da se zelo hitro vpije v kožo in NE PUŠČA SLEDI , niti na oblačilih kaj šele na telesu :)! super kajne. 
Sama sem preizkusila kar nekaj stvari za samo porjavitev kot npr. Peno od Matisa, ki je bila res katastrofalna, kot tudi spray tanning ( ko vas posprejajo z barvo npr. slavne kardashian :P ) . Po parih poskusih sem skoraj obupala ampak sem zelo srečno da sem se vendarle odločila za COLLISTAR <3 V parih objavicah lahko zasledite da imam kar nekaj njihovih izdelkov in sem zelo zadovoljna :)

Tukaj objavljam še sliko kako sem izgledala prej in kako potem!: )


Nisem ravno ujela prave svetlobe ampak razlika je očitna. Enakomerna porjavitev in nikjer '' sledi '' . Zelo pomembno je da enakomerno razmažete barvo po celotnem predelu telesa, še posebno pri kolenih in komolcih !

Collistar izdelke dobite v  Mullerju, beautique in tudi na click2chic.si !







sobota, 6. december 2014

Review: Eos jajčka in krema za depilacijo

Že zelo super poznana eos jajčka povsod po svetu so zopet prišla v moje roke. 
Tokrat sem zopet testirala 2 njihova nova produkta, eden kateri me je največ navdihnil je seveda lip balm z okusom jagode!. Končno sem dočakala njihovo kremo za depilacijo z '' okusom '' vanilije. Sama osebno ne maram vanilije, ker ima izredno močan vonj pa tudi po določenem času zbledi in lahko začne smrdeti. Ker pa je žal zmanjkalo kreme brez vonja in okusa, sem se pa le odločila za tole, saj me druge niso lih pritegnile :P


Takole nekako izgleda prikupna embalaža od 207ml ( kar velika ) z simpatičnimi vzorci in kar je še najboljše zelo enostavno iztiskanje!. Kremo sem nanesla kar na suho kožo v nekje srednji količini na moje pazduhe, ter takoj pričela z britjem. Kar me je presenetilo je res to da je bila koža izredno mehka in najbolj pa NIČ VONJA PO VANILIJI!. Še ves dan so moje pazduhe dišale po kremi. Primerna je namreč za vse kože in jo lahko uporabljate za suho ali pa mokro britje. Vsebuje maslo, aloe vero, ter vitamin E in C -> glavni povzorčitelji mehke in ne razdražene kože :)! Super zadevica, jo res priporočam vsem z občutljivo kožo kakor je moja, pa seveda tudi ostalim ! Dobite jo po dostopni ceni samo na http://www.eosadria.si/ 


No naslednja izdelka pa sta seveda moja najljubša :D ! Jajčkaaaaaa hehe !. No drugega že poznate sem sigurna, je z okusom jagode nič kaj posebnega. Prvi pa je z okusom kokosovega mleka mmmmm omamno se sliši kajne :P . Sem zelo velika ljubiteljica vseh izdelkov z kokosom ( razen mleka :P ), saj ima res omamen in privlačen vonj. Vsi balzami so narejeni iz naravnih sestavin, v njem najdete tudi shea maslo in vitamine E in C kakor pri kremi, tako da tudi nahranijo suhe ustnice. Zagotavljajo 99% naravnih sestavin brez parabena,petroleja , glutena in vazelina !



No moram povedati še, da so jajčka majhna kot nekje žogica za pinkponk in so zelo priročna za v torbico, skratka povsod vas lahko spremljajo :) Že to je en veliik plus, poleg tega da ne vsebujejo vseh tistih škodljivih sestavin!

Vse izdelke in še več dobite na http://www.eosadria.si/ , kjer je poštnina BREZPLAČNA!


torek, 2. december 2014

TOP 3 NOVEMBER FAVORITES!

Vem da je preteklo kar nekaj časa od moje zadnje objavice na blogu, žal sem zelo zasedena pa vendarle najdem vseeno čas za Vas :). Ukvarjam se z makeup tutoriali in snemanjem, predvsem pa z sestavljanjem novega projekta katerega boste videle v letu 2015! Danes pa Vam predstavljam moje top 3 izdelke meseca novembra!


1. Victoria's secret Amber romance losijon za telo : Omamno dišeč losijon primeren za vse vrste kože. - 60ml . Nanesemo ga po tuširanju v malce večji količini po celotnem telesu. Je dokaj obstojen in zato primeren tudi za večerne izhode pod kakšno romantično oblekco :P 




2. Victoria's secret Beauty Rush voščena barvica za usta : Prvič sem testirala šminko oz. barvico v voščeni obliki, namreč bila sem zelo skeptična nato pa zelo navdušena :D. Šminka je res zelo obstojna ( nisem niti presenečena nad njihovimi izdelki ) , da bolj mat učinek, lahko pa dodate čez njo tudi glos za bolj svetleči in svež učinek

3. Victoria's secret brazilke : Udoben in nadvse mehek material njihovih hlačk , naredi še bolj udoben občutek na koži. Vzorec je izredno lep in po pranjih se ne poškoduje ali zbledi.


Vse izdelke VICTORIA'S SECRET najdete na Slovenski facebook strani 
 Sexy little things



Ne pozabite me spremljati tudi na youtube kanalu :
https://www.youtube.com/channel/UCJYobjyZuGkAdPHUX8YZQIw