ponedeljek, 13. oktober 2014

OROFLUIDO PRODUCTS

Za dober začetek dneva Vam predstavljam mojo prenovljeno blog spletno stran. Luškana kajne?:P . No malce spremembe je pa tudi potrebno , saj imam sedaj malce več časa da se Vam končno posvetim. 

In s čemer bom danes začela je tale kompletek Orofluido kozmetike katerega sem končno tudi jaz prejela. Namreč sedaj odkar sem se pobarvala v ombre , so se mi lasje oz. konice kar precej uničile zaradi blond barve in zato potrebujem res obnovljeno nego las!. Za orofluido kozmetiko sem se odločila na podlagi večnega razmišljanja in branja tujih mnenj in blogov o raznorazni kozmetiki , ker pa so zadnje čase zelo pozitivne ocene o njem sem se odločila ga preizkusiti in lase pripeljati nazaj do leska kakršni so bili prej.


1. Začela bom z elixirjem ( oljem za lase ). Elixir vsebuje najbolj poznano arganovo olje,ki je bogato z vitaminom E in eteričnimi olji, kateri ojačajo lase in jih naredijo mehke ter sijoče. Tega izdelka sem se najbolj veselila preizkusiti , saj nimam velike sreče z kapljicami oz. olji za lase. Olje vsebuje tudi druge posebne sestavine kot laneno olje ipd, Je v stekleni steklenički in za nanos so potrebne samo 2 kapljice saj je zelo mastno in se lepo razporedi po laseh. Po nanosu se lasje svetijo in so zelooo mehki ! Vredno nakupa.

2.Šampon je pa v plastenki , ki je zelo priročna za uporabo in nanašanje. Tako kot elixir tudi šampon vsebuje podobne sestavine ravno zaradi povečanega učinka delovanje in hitrejših rezultatov. Primeren je za vse vrste las , neglede na to ali so naravni ali barvani.

3. Balzam - no pri balzamu pa sem bila res presenečena. Sama imam tudi težave z razčesavanjem las , zelo se mi zvozlajo ko jih operem in nato tudi težko razčesem. No tale balzam ima pa res super sposobnost razčesavanja in mehčanja las !. Moji lasje niso čisto nič zavozlani po spiranju in pripravi na sušenje! Res zelo vredno nakupa !


No pa Vam bom še povedala moj način umivanja las : najprej lase pred umivanjem temeljito razčesem in nato sperem z vodo,dokler niso povsem mokri. Nato začnem z 1 šamponiranjem , ter sperem in nato sledi še 2 šamponiranje ( pri tem uporabim zelo malo šampona saj se peni ). Nato temeljito sperem , dodam balzam in ga pustim delovati 5 minut !. Pomembno je da lase zelo dobro sperete po uporabi balzama !!!. Na koncu na mokre lase nanesem elixir in lase zavijem v brisačo za 15 minut in jih nato posušim :).

Vse orofluido izdelke dobite na micnagospodicna.si <3